COVID-19 werkwijze

We behandelen onze patiënten, rekening houdend met de verschillende maatregelen, die nodig zijn om verspreiding van het covid-19 virus te voorkomen en veilig te kunnen werken.

Er zijn geen wachttijden; iedereen kan op korte termijn in gepland worden. U kunt ons bellen via 06-28880446 om op korte termijn een nieuwe afspraak in te plannen.

We nemen de richtlijnen van RIVM, VWS en onze beroepsvereniging in acht. Hieronder kunt u de belangrijkste punten lezen.

In de wachtkamer hangen we een papier op, waarop u de maatregelen ook nog eens kunt nalezen.

  • Wilt u ervoor zorgen dat u op tijd bent? U kunt eventueel in uw auto wachten indien u te vroeg bent. Zo voorkomen we dat patiënten elkaar te dicht naderen in de wachtkamer.
  • We plannen extra tijd tussen behandelingen om de behandelkamer te desinfecteren.
  • Wilt u aangeven of u gebruikt gemaakt heeft van het toilet? Indien dit het geval is, kunnen we dit ook na ieder gebruik extra schoonmaken.
  • Indien u de volgende klachten heeft, kan de afspraak niet doorgaan: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn moeilijk ademen en/of koorts bij uzelf of uw gezin/huishouden.
  • Wilt u bij binnenkomst uw handen met desinfectiegel desinfecteren?

We zijn ervan overtuigd dat we ons werk op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen. We proberen steeds alle extra maatregelen zoveel mogelijk te respecteren en vragen dit ook van onze patiënten.

We ontvangen u weer graag in onze praktijken in Heinkenszand en Krabbendijke.

Altijd snel aan de beurt Zeer veel kennis en ervaring Persoonlijk en betrokken