COVID-19 werkwijze

Update 14-12-2020

Vanavond is een nieuwe lockdown afgekondigd. Contactberoepen dienen per direct tot 19 januari 2021 te sluiten. Uitzondering wordt gemaakt voor de (para)medische contactberoepen.
De overheid heeft inmiddels een lijst gepubliceerd van beroepen die daartoe behoren. Het is ontzettend frustrerend dat wij als osteopaten niet op deze lijst staan.

Dit betekent dat we onze praktijk per direct moeten sluiten en dat alle afspraken die gepland staan, komen te vervallen. Zodra de maatregelen versoepeld kunnen worden en we weer aan de slag kunnen, nemen we contact op voor het opnieuw inplannen van gecancelde afspraken.

Heeft u vragen, of wilt u overleg, dan kunt u ons mailen via info@osteobouwman.nl, bellen of een bericht sturen via whatsapp (06-28880446). Op onze website houden we u op de hoogte van de meest actuele informatie en de coronamaatregelen.

We wensen iedereen heel veel sterkte, een goede gezondheid en ondanks alles fijne feestdagen.

***********************************************************************************************************************

We behandelen onze patiënten, rekening houdend met de verschillende maatregelen, die nodig zijn om verspreiding van het covid-19 virus te voorkomen en veilig te kunnen werken.

Er zijn geen wachttijden; iedereen kan op korte termijn in gepland worden. U kunt ons bellen via 06-28880446 om op korte termijn een nieuwe afspraak in te plannen.

We nemen de richtlijnen van RIVM, VWS en onze beroepsvereniging in acht. Hieronder kunt u de belangrijkste punten lezen.

In de wachtkamer hangen we een papier op, waarop u de maatregelen ook nog eens kunt nalezen.

  • Wilt u ervoor zorgen dat u op tijd bent? U kunt eventueel in uw auto wachten indien u te vroeg bent. Zo voorkomen we dat patiënten elkaar te dicht naderen in de wachtkamer.
  • We plannen extra tijd tussen behandelingen om de behandelkamer te desinfecteren.
  • Wilt u aangeven of u gebruikt gemaakt heeft van het toilet? Indien dit het geval is, kunnen we dit ook na ieder gebruik extra schoonmaken.
  • Indien u de volgende klachten heeft, kan de afspraak niet doorgaan: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn moeilijk ademen en/of koorts bij uzelf of uw gezin/huishouden.
  • Wilt u bij binnenkomst uw handen met desinfectiegel desinfecteren?

We zijn ervan overtuigd dat we ons werk op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen. We proberen steeds alle extra maatregelen zoveel mogelijk te respecteren en vragen dit ook van onze patiënten.

We ontvangen u weer graag in onze praktijken in Heinkenszand en Krabbendijke.

Altijd snel aan de beurt Zeer veel kennis en ervaring Persoonlijk en betrokken